Página 4 - La Eliana 2000

L'ELIANA 2000
EL PERIÒDIC DE L'ELIANA
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Página 4

Octubre 2019
Noticias

Extraordinari concert de l'Orquestra de Guitarres de la Unió Musical L'Eliana a l'urbanització el Valle el 22de septembre, organitzat per la Associació de Veïns i l'Ajuntament de l'Eliana.
Gràcies per aquesta iniciativa.


VISITA A LA CAPELLA SIXTINA DEL MAESTRAT
El CENTRE D’ESTUDIS LOCALS DE ’ELIANA – CEL, organitza una excursió a Catí del Maestrat. Allí es troba l’Ermita de la Mare de Déu de l'Avellà  on es poden admirar les seues pintures que constiueixen  un element únic del barroc valencià en la provincia.  Els murals,  que daten de 1.700,  han sigut restaurats recentment mostrant tota la seua bellesa i esplendor. En quedar al descobert la gran obra de  Pascual Mespletera, ha fet que popularment se li conega amb el sobrenom de CAPELLA SIXTINA DEL MAESTRAT.L’excursió està prevista per al dissabte 26 d’octubre i és oberta a tota persona que tinga interés en visitar-la.
Cal apuntar-se en info@celdeleliana.com  fins al 20 d’octubre. L’organització contractarà autobús i reservarà places de restaurant per a dinar.
(Cal apuntar-se per a saber places de transport i dinar; llavors es sabrà el preu/persona)


DÍA DE LA POLICÍA LOCAL DE L´ELIANA

El pasado día 27 de septiembre se celebró un acto en el que se ha otorgado a los agentes que han tenido actuaciones destacadas durante el año, así como a los vecinos que han tenido una actuación ejemplar a los cuales se les ha efectuado un reconocimiento público.


EDITA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE MONTESOL I ADJACENTS DE L'ELIANA
Regreso al contenido | Regreso al menu principal